dimarts, 31 de maig del 2011

AMPLA ALIANÇA PEL CANVI ECOLÓGIC,SOCIAL I UNA NOVA PARTICIPACIÓ POLÍTICA

Això ja ho vàrem plantejar al primer encontre de Ecología Política al Octubre a Madrid. Ara es mes actual que mai. Les múltiples manifestacions de protesta i reivindicació de una democracia real ja! responen a varios fets objectius : una crisi sense sortida amb els parámetres de sempre; una falta de poder real a les instituicions que van a remolc dels grans circuits de poder financer i del mercat del crèdit; una inaccesibilitat a les instituciones de veritables opcions radicals cada cop front a mes obstacles i barreres com es ara el requisit de recollir el 0,1% del cens amb signatures notarials. Obviament l'aguditzxació de la crisi económica, ecológica, energética, social...que porta a que cada cop mes gent es troba sense sortida. Esclat al nord d´Africa i al Sud de Europa.

Els que no tenen treball, ni casa ni paper polític es llençan al carrer. Ja més del 50% de joves entre els 18 y els 35 anys sense sortida. La sortida només rau en un canvi profund de sistema cap a un model económic, ecològic,equitatiu i solidari. Amb energies netes, estalvi, cooperació i noves formes d'economia social sostenible així com de federació -confederació entre pobles en comptes d' Estats de Coerció.

Això Els Verds ho venim dient de fà molt temps i a nivell polític cal una ampla alianza que representi i sumi això de forma oberta i participativa. Ve la dreta mes dreta i cal un espai alternatiu a nivell social, cooperatiu i de nova opció política. Els Verds treballem per això ja a les properes generals. Farem una Convenció de la Coordinació Unitaria de Els Verds per aportar lo verd a aquest procés i faremel Segon encontre de Ecologia Politica per debatre i concretar aquesta alternativa buscant la complicitat del moviment perunademocraciarealja! Es l´hora de la SINERGIA PEL CANVI , UN NOU MAIG FRANCÉS NEIX PER QUE TOTS I TOTES FEM JUNTS EL FUTUR!

Joan

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.